Cukroměr pivovarský, s teploměrem

  • stupnice udává koncentraci roztoků pivní mladiny ve hmotnostních %
  • délka: 420 mm
  • referenční teplota: +20 °C
  • rozsah teploměru: 0 ... +30 °C, dělení po 0,5 °C
  • náplň: organická

Podléhají povinnému ověření.

Obj. číslo Dělení [% hmot.] Rozsah [% hmot.] Povinné ověření (cejchované) Dostupnost Cena / ks Objednat
H371010105 0,1 0 ... 7 ANO – s ověřovacím listem Na dotaz 5 975 Kč
 ks
H371010205 0,1 6 ... 13 ANO – s ověřovacím listem Na dotaz 5 975 Kč
 ks
H371010305 0,1 10 ... 20 ANO – s ověřovacím listem Na dotaz 5 975 Kč
 ks
Ceny jsou uvedeny v Kč bez DPH.

Cukroměr provozní, bez teploměru

Cukroměr slouží k měření zbytkového cukru v kvasu. Před destilací lze cukroměrem zjistit prokvašenost kvasu a jeho vhodnost na vypálení.

od 235 Kč

Cukroměr provozní, s teploměrem

Cukroměr slouží k měření zbytkového cukru v kvasu. Před destilací lze cukroměrem zjistit prokvašenost kvasu a jeho vhodnost na vypálení.

od 678 Kč
Dobrý den, mám zájem o více informací k produktu: Cukroměr pivovarský, s teploměrem
Přihlášení k Vašemu účtu
Potřebujete poradit? Zmenšit
Ing. Lucie Tomešová  

Ing. Lucie Tomešová

produktová specialistka
Tel.: +420 284 810 775
lucie.tomesova@verkon.cz

Kontaktovat