Kompletní nabídka vybavení pro vaši laboratoř

VERKON, společnost pro vaši laboratoř, je tu pro vás od roku 1996. Nabízíme vše, co v laboratoři potřebujete.

V našem e-shopu najdete chemikálie , laboratorní sklo , porcelán , výrobky z plastu, pryže a kovu , pomůcky pro  kryogeniku , mikrobiologii , chromatografii , dávkování a titraci , pomůcky pro pipetování , příslušenství pro mikroskopii i didaktické školní soupravy a molekulární stavebnice . Nechybí ani přístroje pro  ohřev a chlazení , pro  mechanické operace , pro  měření a analýzu vzorků a pro  čištění a dezinfekci . Dodáváme i digestoře a laboratorní nábytek . Naši nabídku neustále aktualizujeme, rozšiřujeme a vylepšujeme. Díky větším skladovým prostorám a vlastní dopravě jsme výrazně urychlili i termíny dodání.

Proč si vybrat právě nás?

Součástí našeho týmu jsou i kolegové se zdravotním znevýhodněním, kteří pracují na zkrácené úvazky na chráněných pracovních místech. Pomoc těmto lidem se začleněním do pracovního života je jedním z cílů, které se snažíme v naší firmě naplňovat. Nákupem výrobků nebo služeb od nás proto přímo podporujete naše zdravotně znevýhodněné spolupracovníky, zároveň můžete čerpat tzv. náhradní plnění a výrazně tak ušetřit.

Zákazníci u nás najdou osobní přístup, odborné poradenství, návrhy na nestandardní řešení - zkrátka kvalitní zákaznický servis. Těší nás, když se k nám zákazníci opakovaně a rádi vracejí. Těšíme se i na Vás!

Prohlédněte si také naše video:

Přihlášení k Vašemu účtu