Nejmenší chlazená centrifuga z rodiny Ohaus

Malá rozměry, velká přínosem

Představujeme vám horkou novinku od firmy Ohaus – chlazenou mikrocentrifugu Frontier FC 5513R, která byla navržena speciálně pro snadnou práci s malými objemy vzorků.

Odstředivka má rozměry pouhých 287 x 555 x 286 mm, neboli je dostatečně kompaktní, aby se vešla do jakéhokoli pracovního prostoru.

Je vybavena intuitivním ovládáním pomocí membránových tlačítek a otočného dotykového kolečka. Obojí je odolné vůči stříkající vodě a snadno ovladatelné, i když máte na rukou laboratorní rukavice. Dobře čitelný podsvícený LCD displej zobrazuje rychlost (v ot/min nebo jednotkách relativní odstředivé síly), rychlost zrychlení/brzdění, nastavený čas a teplotu. Samozřejmostí je zvukový signál na konci každého cyklu.

Tato mikrocentrifuga disponuje 10 rychlostmi rozběhu a brzdění. Programování umožňuje nastavit a uložit až 99 programů; mimoto nabízí i program pro rychlé odstředění.

U odstředivek Frontier se klade velký důraz na bezpečnost na pracovišti, a to až do nejmenších detailů. Mikrocentrifuga FC5513R se pyšní vylepšenými bezpečnostními opatřeními, včetně okamžité detekce a ochrany před nevyvážeností zátěže, a systémem mechanického zamykání víka. Pro bezpečnou manipulaci s nebezpečnými vzorky jsou k dispozici utěsněné rotory s víkem.



Rychlý odkaz na produkt:

Přihlášení k Vašemu účtu