NOVÁ GENERACE chladniček LIEBHERR pro výzkum a farmacii

Nová generace laboratorních chladniček Liebherr Perfection pro výzkum a farmacii vyniká pozorností k detailu a splňuje nejpřísnější kritéria bezpečnosti a spolehlivosti.

Chladničky jsou chlazeny cirkulujícím vzduchem a vyznačují se výbornou teplotní stabilitou. Plastový interiér beze spár umožňuje snadné čištění, barevný dotykový displej má přehledné menu v češtině a integrovaný záznamník ukládá všechny důležité informace. Pro naprosté bezpečí vašich vzorků je tu vizuální a akustický alarm, který upozorní na nežádoucí změnu teploty.

Přednosti chladniček Liebherr Perfection:

Soulad s normou DIN 13277
Všechny modely splňují normu DIN 13277 pro skladování léků a vakcín.

Teplotní stabilita ±3 °C
Chladničky Liebherr Perfection se vyznačují minimálními výkyvy teploty s maximální odchylkou ±3°C od nastavené teploty.

Záznam minimální a maximální teploty
Paměť pro min/max teplotu zaznamenává a ukládá příslušné hodnoty a zobrazuje je na displeji.

Integrovaný datalogger
Integrovaný záznamník dat ukládá teplotní profily, historii alarmů a servisní informace po dobu až 5 let; uložená data lze načíst pomocí rozhraní USB.

Vnitřní prostor s možností komfortního čištění
Vnitřní komora z odolného, plně recyklovatelného polystyrenu je zhotovena z jednoho kusu beze spár. Díky tomu ji lze velmi rychle a snadno čistit. Drátěné police jsou potaženy plastem na ochranu proti korozi a vybaveny zarážkou proti náhodnému vytažení.

Samočinné zavírání dveří
Dveře se samovolně zavírají až do úhlu otevření 90°. Při větším úhlu zůstanou otevřené, což oceníte např. při delší manipulaci s uloženými vzorky nebo při čištění.

Antimikrobiální madlo dveří s otevíracím mechanismem
Madlo dveří je opatřeno speciálními antimikrobiálními látkami, takže údržba a hygiena nebyla nikdy snazší. Kloubový otevírací mechanismus madla navíc usnadňuje otevírání dveří a minimalizuje otřesy.

Vstup pro externí snímače
Ve spodní části se nalézá průchodka k připojení nezávislého teplotního čidla pro dodatečnou kontrolu teploty; není tedy potřeba vrtat otvory nebo porušit těsnění dveří.

Mechanicky zámek
Chladničky Liebherr jsou vybaveny mechanickým zámkem a dvěma klíči. Tím snadno zajistíte bezpečí vašich vzorků.

Alarmy
Pro maximální bezpečnost uložených vzorků jsou přístroje vybaveny akustickými a vizuálními alarmy (upozornění při dosažení spodní nebo horní prahové hodnoty, alarm otevřených dveří s nastavitelným časovým intervalem, alarm při výpadku napájení). Kromě zvukového a světelného alarmu může chladnička odeslat oznámení přes systém SmartMonitoring na e-mail, SMS zprávou nebo na centrální pult.

SafetyDevice +2 °C
Dalším bezpečnostním prvkem je funkce SafetyDevice. Jestliže při poruše poklesne teplota pod 2 °C, převezme tato funkce kontrolu - stabilizuje teplotu, aktivuje alarm a chrání vzorky před zmrznutím.

Integrované rozhraní WiFi/LAN
Pomocí systému SmartMonitoring chladničku snadno připojíte do sítě přes integrované rozhraní WiFi/LAN.

SmartMonitoring – cloudová aplikace pro kompletní záznam a správu teplot a alarmů
Nová služba SmartMonitoring od společnosti Liebherr je jednoduchý a komfortní nástroj pro ukládání záznamů a správu teplot a alarmů. Aplikace také poskytuje okamžitý přehled o všech přístrojích Liebherr propojených do sítě. U chladniček řady Perfection je toto rozhraní již nainstalované. Pro spuštění aplikace SmartMonitoring je potřeba pouze dokoupit uživatelskou licenci.

Laboratorní chladničky Liebherr Perfection jsou skvělou volbou pro výzkumné a farmaceutické laboratoře a všude tam, kde je potřeba bezpečně a spolehlivě uchovat a ochránit citlivé a cenné vzorky.


Rychlý odkaz na produkt:

Přihlášení k Vašemu účtu