Novinka: Stereoskopické a laboratorní mikroskopy Euromex

Nově nabízíme mikroskopy nizozemské firmy Euromex

Studentské stereomikroskopy Euromex byly vyvinuty speciálně pro vzdělávací účely. Vynikají robustní konstrukcí a odolností vůči hrubšímu zacházení. V naší nabídce najdete modely s binokulární i trinokulární hlavicí, s nastavitelným očním rozestupem a dioptrickým doostřováním jednoho nebo obou okulárů. Podle typu mohou mít LED osvětlení s plynulou regulací i vestavěnou USB kameru s rozlišením 3,2 Mpx pro přímé připojení k počítači. Tyto moderní studentské mikroskopy najdou své uplatnění jak ve školství a zájmových kroužcích, tak v domácím amatérském pozorování.

Mikroskopy Euromex pro laboratoře vynikají špičkovou optikou a dokonale ergonomickým uspořádáním pracovního prostoru, které minimalizuje únavu očí i rukou. Samozřejmostí je otočná binokulární nebo trinokulární hlavice s nastavitelným očním rozestupem a dioptrickým doostřováním jednoho nebo obou okulárů. K dispozici jsou modely v různých konfiguracích podle vašich potřeb. Speciální řada iScope Darkfield nabízí vyspělou technologii pro pozorování v temném poli. Laboratorní mikroskopy Euromex jsou svým vysoce výkonným vybavením určeny zejména pro výzkumné a vědecké laboratoře.

Rychlý odkaz na produkty:

V našem sortimentu dále najdete i nabídku žákovských a studentských mikroskopů splňujících požadavky všech škol a v neposlední řadě i mikroskopy inverzní a gemologické .

Přihlášení k Vašemu účtu