Novinka v sortimentu: Oběhové termostaty Julabo MAGIO

Novinka v našem e-shopu

Představujeme vám novou řadu špičkových přístrojů německé firmy Julabo: oběhové termostaty MAGIO, které navazují na předchozí modely HE, HL, SE a SL, a zachovávají si jejich vysoký standard výkonnosti a přesnosti. Tyto vysoce kvalitní přístroje splňují i ty nejnáročnější požadavky a uplatní se jak v laboratořích, tak i v průmyslu.

Oběhové termostaty Julabo MAGIO pracují v teplotním rozsahu od -50 do 300 °C, přičemž jejich vysoký topný i chladicí výkon zaručuje velmi krátkou dobu potřebnou k ohřevu i chlazení. Jsou vybaveny výkonným, plynule nastavitelným čerpadlem, které má sací i tlakový účinek a umožňuje tak cirkulaci kapaliny v uzavřeném i otevřeném okruhu. Výstupní hodnoty až 31 l/min nebo 0,92 bar (tlak) a 0,4 bar (sání) dokazují, že jde o nejvýkonnější čerpadlo ve své třídě.
Přístroje jsou osazeny dotykovým 7" TFT displejem s vysokým rozlišením; k tomu nabízejí promyšlené přehledné vícejazyčné menu s možností nastavení češtiny, intuitivní ovládání a snadnou obsluhu. Umožňují i programování teplotních ramp. Vynikají odolností vůči působení chemických látek, protože všechny smáčené části jsou vyrobeny z odolné nerezové oceli. Velkou výhodou je možnost práce s hořlavou temperační kapalinou v lázni (3. stupeň ochrany dle DIN 12876-1). Samozřejmostí je pak konektor pro připojení externího teplotního čidla PT100 a komunikační rozhraní USB, RS232 i Ethernet. K dispozici je i široká nabídka volitelného příslušenství - stojany na zkumavky, speciální připojovací sada hadic pro externí aplikace, externí čerpadlo pro zvýšení tlaku nebo průtoku, různé typy adaptérů a redukcí, víko lázně se speciální chladicí cívkou, software atd.

Oběhové termostaty Julabo MAGIO se vyznačují maximální flexibilitou a jsou k dispozici buď jako můstkové , nebo v kombinaci s  nerezovou lázní , nebo s  nerezovou lázní a chlazením .

Pro více informací kontaktujte našeho produktového specialistu Mariana Javorka, tel.: +420 777 913 014, e-mail: marian.javorek@verkon.cz.

Videa k oběhovým termostatům Julabo MAGIO:

Přihlášení k Vašemu účtu