Refraktometr digitální Euromex pro stanovení cukernatosti

Výrobci a značky Euromex

Digitální refraktometry Euromex RD.6735, RD.6645, RD.6666 a RD.6667 jsou vhodné pro stanovení cukernatosti vodných roztoků. Poskytují přesné a rychlé výsledky měření.

Základní charakteristika digitálních refraktometrů Euromex:

  • 4 typy s různým rozsahem
  • přehledný barevný LCD displej
  • jednoduché ovládání
  • automatická teplotní kompenzace
  • malý objem vzorku
  • oblast použití: stanovení cukernatosti vodných roztoků, ovocných a zeleninových šťáv, koncentrace cukrů v marmeládách atd.
Technické údaje Zavřít
Typ RD.6735 RD.6645 RD.6666 RD.6667
Koncentrace cukru Rozsah 0 – 35 °Brix 0 – 45 °Brix 0 – 80 °Brix 58 – 92 °Brix
Přesnost 0,1 °Brix 0,1 °Brix 0,5 °Brix 0,2 °Brix
Oechsleho moštoměr Rozsah 0 – 150 °Oe -
Přesnost 1 °Oe -
Klosterneuburského moštoměr Rozsah 0 – 25 °KMW -
Přesnost 0,1 °KMW -
Objemová procenta Rozsah 0 – 22 % -
Přesnost 0,1 % -
Index lomu Rozsah - 1,33 – 1,41 R.I. 1,33 – 1,51 R.I. 1,43 – 1,52 R.I.
Přesnost - 0,0003 R.I. 0,0005 R.I. 0,0003 R.I.
Rozměry/Hmotnost 230 x 190 x 50 mm / 0,4 kg
  Obj. číslo Typ Popis Dostupnost Cena / ks Objednat
463 870 946 735 RD.6735 Se stupnicí 0 – 35 °Brix, 0 – 150 °Oe, 0 – 25 °KMW a 0 – 22 obj. % 3-4 týdny 10 550 Kč
 ks
463 870 946 645 RD.6645 Se stupnicí 0 – 45 °Brix a 1,33 – 1,41 R.I. 3-4 týdny 9 100 Kč
 ks
463 870 946 666 RD.6666 Se stupnicí 0 – 80 °Brix a 1,33 – 1,51 R.I. 3-4 týdny 12 800 Kč
 ks
463 870 946 667 RD.6667 Se stupnicí 58 – 92 °Brix a 1,43 – 1,52 R.I. 3-4 týdny 12 800 Kč
 ks
Ceny jsou uvedeny v Kč bez DPH.

Soubory ke stažení

Refraktometr digitální Euromex pro měření autobaterií a nemrznoucích směsí

Přehledný barevný LCD displej, jednoduché ovládání. Automatická teplotní kompenzace.

10 550 Kč

Refraktometr digitální Euromex pro klinické aplikace

2 typy pro stanovení proteinů v séru, pro stanovení specifické hmotnosti moči psů a koček a pro určení indexu lomu.

10 550 Kč
Dobrý den, mám zájem o více informací k produktu: Refraktometr digitální Euromex pro stanovení cukernatosti
Přihlášení k Vašemu účtu
Potřebujete poradit? Zmenšit
Marian Javorek  

Marian Javorek

produktový specialista
Mob.: +420 777 913 014
marian.javorek@verkon.cz

Kontaktovat