Cukroměr pivovarský, s teploměrem

  • stupnice udává koncentraci roztoků pivní mladiny ve hmotnostních %
  • délka: 420 mm
  • referenční teplota: +20 °C
  • rozsah teploměru: 0 ... +30 °C, dělení po 0,5 °C
  • náplň: organická

Podléhají povinnému ověření.

Obj. číslo Dělení [% hmot.] Rozsah [% hmot.] Povinné ověření (cejchované) Dostupnost Cena / ks Objednat
H371010105 0,1 0 ... 7 ANO – s ověřovacím listem DOTAZ 5 165 Kč
 ks
H371010205 0,1 6 ... 13 ANO – s ověřovacím listem DOTAZ 5 165 Kč
 ks
H371010305 0,1 10 ... 20 ANO – s ověřovacím listem DOTAZ 4 550 Kč
 ks
Ceny jsou uvedeny bez DPH.

Cukroměr provozní, bez teploměru

Cukroměr slouží k měření zbytkového cukru v kvasu. Před destilací lze cukroměrem zjistit prokvašenost kvasu a jeho vhodnost na vypálení.

od 176 Kč

Moštoměr laboratorní, s teploměrem

Používá se ke stanovení cukernatosti moštu. Pro výrobu vína je rozhodující obsah cukru v moštu. Podléhá povinnému ověření.

4 469 Kč

Moštoměr provozní

Používá se ke stanovení cukernatosti moštu. Pro výrobu vína je rozhodující obsah cukru v moštu.

od 150 Kč

Cukroměr provozní, s teploměrem

Cukroměr slouží k měření zbytkového cukru v kvasu. Před destilací lze cukroměrem zjistit prokvašenost kvasu a jeho vhodnost na vypálení. Měření je nejpřesnější při teplotě měřené kapaliny 20 °C.

od 519 Kč
Dobrý den, mám zájem o více informací k produktu: Cukroměr pivovarský, s teploměrem.
Přihlášení k Vašemu účtu
Potřebujete poradit? Zmenšit
Ing. Magdaléna Cebová  

Ing. Magdaléna Cebová

produktová specialistka
Tel.: +420 284 810 775
Mob.: +420 777 919 933
magdalena.cebova@verkon.cz

Kontaktovat