Cukroměr provozní, s teploměrem

  • stupnice udává koncentraci vodných roztoků sacharózy v hmotnostních %
  • referenční teplota: 20 °C
  • rozsah teploměru: 10 – 50 °C, dělení 1 °C
  • náplň: organická
Obj. číslo Dělení [% hmot.] Rozsah [% hmot.] Délka L [mm] Dostupnost Cena / ks Objednat
170 261 020 101 0,2 0 ... 10 340 3-4 týdny 678 Kč
 ks
170 261 020 205 0,2 0 ... 20 370 3-4 týdny 690 Kč
 ks
170 261 020 301 0,2 0 ... 30 380 3-4 týdny 732 Kč
 ks
170 261 020 401 0,2 30 ... 60 380 3-4 týdny 802 Kč
 ks
Ceny jsou uvedeny v Kč bez DPH.

Cukroměr provozní, bez teploměru

Cukroměr slouží k měření zbytkového cukru v kvasu. Před destilací lze cukroměrem zjistit prokvašenost kvasu a jeho vhodnost na vypálení.

od 235 Kč

Cukroměr pivovarský, s teploměrem

Je určen pro laboratorní měření i technický provoz. Podléhá povinnému ověření.

5 975 Kč
Dobrý den, mám zájem o více informací k produktu: Cukroměr provozní, s teploměrem
Přihlášení k Vašemu účtu
Potřebujete poradit? Zmenšit
Ing. Lucie Tomešová  

Ing. Lucie Tomešová

produktová specialistka
Tel.: +420 284 810 775
lucie.tomesova@verkon.cz